Uitnodiging Ondernemersontbijt 15 november 2024

OFHK Nieuws van 27-09-2024

Op vrijdag 15 november 2024 vieren we de “Dag van de Ondernemer” met het jaarlijkse ondernemersontbijt in Hollands Kroon. Dit evenement wordt georganiseerd door de Ondernemers Federatie Hollands Kroon (OFHK) en de gemeente Hollands Kroon.

Waarom de Dag van de Ondernemer?
De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland. Op deze dag willen we stilstaan bij het belang van ondernemers voor onze samenleving. Ondernemers verdienen waardering voor hun lef en doorzettingsvermogen. OFHK en de gemeente Hollands Kroon doen graag mee aan dit initiatief. Dit ontbijt biedt een mooie gelegenheid om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en nieuwe verbindingen te leggen.

Locatie
Het ondernemersontbijt vindt dit jaar plaats bij Sandfirden Technics (https://www.sandfirden.nl/) (Haventerrein 1, Den Oever).

Programma
08:00 – 08:10: Inloop

08:10 – 08:15: Welkomstwoord

08:15 – 09:00: Gezamenlijk ontbijt

09:00 – 09:20: Bedrijfspresentatie Sandfirden Technics

Optioneel:
09:20 – 10:20: Rondleiding bij Sandfirden Technics voor geïnteresseerden

Aanmelden
Alle ondernemers in Hollands Kroon zijn van harte welkom. Deelname is gratis. Er is een maximaal aantal plaatsen. Je kunt je aanmelden tot en met donderdag 7 november 2024 via deze link (https://mijn.hollandskroon.nl/aanmelden-ondernemersontbijt-2/). Meld je aan en vier samen met ons het ondernemerschap!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen.

Aanmelden Ondernemersontbijt (https://mijn.hollandskroon.nl/aanmelden-ondernemersontbijt-2/)

Bron: Gemeente Hollands Kroon (https://www.hollandskroon.nl/actueel/uitnodiging-ondernemersontbijt-dag-van-de-ondernemer-vrijdag-15-november/)

Uitnodiging Ondernemersontbijt Uitnodiging Ondernemersontbijt