Afsluiting Hartweg 't Veld laatste fase - 27 juni t/m 2 augustus

OFHK Nieuws van 24-06-2024

Strukton Wegen en Beton heeft van de gemeente Hollands Kroon opdracht ontvangen voor de reconstructie van de Hartweg gelegen tussen de Westfriesedijk en Zijdewind. Van deze werkzaamheden kunt u hinder ondervinden, al zullen zij trachten dit tot het minimum te beperken. De bereikbaarheid van nood- en hulpdiensten zullen zij overigens garanderen. In dit bericht meer informatie over de werkzaamheden en de te verwachten hinder. Zoals aangegeven op de bewonersavond op 14-11-2023 wordt het werk gefaseerd uitgevoerd in 4 fasen.

- Fase 1: Traject Westfriesedijk – Winkel (zie blauw)

- Fase 2: Traject Winkel – Valbrugweg (groen)

- Fase 3: Traject Valbrugweg – Zwarteweg (rood)

- Fase 4: Traject Zwarteweg – Zijdewind (oranje) 

Planning

De werkzaamheden van fase 3 zijn bijna gereed, en zij gaan dit deel openstellen op 26 juni aanstaande. Dit betekent dat de werkzaamheden van fase 4 plaats gaan vinden van donderdag 27 juni 2024 t/m medio 02 augustus*. Het oranje gedeelte (zie bovenstaand kaartje) wordt afgesloten voor al het doorgaande verkeer.

De kruising van de Zwarteweg gaat hierbij fysiek dicht en de kruising Valbrugweg wordt geopend voor verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de N241 / N242 / N239 om bij de Westfriesedijk de Hartweg vanuit oostelijke zijde in te slaan. Het fietspad blijft op de reguliere wijze open voor fietsers / voetgangers. Deze situatie is van toepassing gedurende de hele fase.

 *Onder voorbehoud van voortgang werkzaamheden. Door overmacht of slechte weersomstandigheden kan het voorkomen dat de werkzaamheden opschuiven of uitlopen.

Bron: Gemeente Hollands Kroon (https://www.hollandskroon.nl/wp-content/uploads/2024/06/Bewonersbrief-12-juni-2024-fase-4.pdf)

Werk in uitvoering Werk in uitvoering
Hartweg 't Veld Hartweg 't Veld